TRANSIMEKSA – dar labiau „Pure and Simple“

2021-09-24

Transimeksa logo

Per 27 gyvavimo metus Transimeksa tobulėjo ir keitėsi. Nesikeitė tik viena – šūkyje atsispindintis siekis būti „Pure and Simple“ – veiklos efektyvumui dėmesį skiriančia logistikos kompanija.

Siekiant dar toliau žengti šiuo keliu, buvo nusprendėme atnaujinti įmonės logotipą. Atsinaujinimo tikslas – dar geriau atspindėti tai, ką įmonė jau pasiekė ir kokių tikslų turi ateityje.

Įmonės prioritetas dirbant su klientais yra lanksčiai prisitaikyti prie jų verslo poreikių ir rasti tinkamiausią logistikos sprendimą. Taip pat išgryninti ir supaprastinti visus logistikos procesus, kad dirbti būtų lengviau tiek klientams, tiek pačiai įmonei.

Naujas logotipo dizainas paprastas, jame mažiau smulkių detalių. Kad būtų išlaikytas kuo didesnis ryšys su senuoju logotipu, spalvos ir simbolika liko tie patys. Transimeksa prekinis ženklas jau gerai žinomas Europos ir NVS šalyse, todėl išlaikyti ženklo atpažįstamumą yra itin svarbu.

Transimeksos siekis yra būti tvaria kompanija, todėl pirmiausiai logotipas ir nauja stilistika atsiras elektroninėse priemonėse. Palaipsniui, naujinant automobilių parką, bus keičiami logotipai ant vilkikų, puspriekabių, pastatų.