Simonas Vasilevičius paskirtas nauju TRANSIMEKSA generaliniu direktoriumi

2023-09-29

Simonas Vasilevičius, TRANSIMEKSA generalinis direktorius

„Transimeksa“, viena didžiausių transporto įmonių Lietuvoje, įvykdė pokyčius įmonių grupės vadovo lygmenyje.

Nuo rugsėjo 21 d., generalinio direktoriaus pareigas pradėjo eiti Simonas Vasilevičius, prieš tai „Transimeksoje“ užėmęs įmonių grupės Finansų direktoriaus pareigas. Daugiau nei 15 metų patirtį finansų srityje turintis S. Vasilevičius bus atsakingas už įmonės pagrindines operacijas, kasdienę veiklą ir sprendimus bei tolimesnę plėtrą.

„Džiaugiuosi, jog turiu galimybę ir toliau augti „Transimeksoje“ kartu su pažįstamais veidais. Tai – naujas, kitokio formato iššūkis. Finansų srityje teko daugiau žiūrėti į tai kas jau buvo, analizuoti ir vertinti rezultatus, o nauja pozicija leis veikti „čia ir dabar“. Tikiu, kad turėsiu progų ne tik išbandyti save, bet ir toliau sėkmingai plėsti mūsų įmonės veiklą,“ – teigė S. Vasilevičius.

Buvęs generalinis direktorius Darius Vyšniauskas liko įmonių grupės valdybos pirmininku.

„Šiuo metu turime suburtą jauną, ambicingą vadovų komandą, kuri gali pasiekti tikrai daug. Simono kompetencijos ir įdėtas darbas per praleistus metus „Transimeksoje“ yra tai, kas padės tiek įmonei, tiek ir visai komandai toliau judėti į priekį. Todėl jaučiuosi labai gerai priėmęs šį sprendimą,“ – teigė D. Vyšniauskas, 29-erius metus ėjęs generalinio direktoriaus pareigas. „Iki šiol užėmus tiek generalinio direktoriaus, tiek valdybos pirmininko pozicijas, mažiau dėmesio liko strateginiams, ilgalaikiams sprendimams, kurie yra svarbūs įmonės augimo perspektyvoms. Perleidus įmonės vairą į patikimas rankas, turėsime daugiau pajėgumų investicijoms ir plėtrai ateityje“.